Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

KLART: VLT sänder VSK Fotboll under försäsongen – här är matcherna som visas

VLT-sporten hårdbevakar VSK Fotboll under säsongen 2020. Nu är det klart att VLT sänder två av klubbens försäsongsmatcher.
– Det känns fantastiskt roligt att kunna erbjuda live-sport på hög nivå, säger sportchef Peter Hoffström.

Annons

Ingen annanstans följer du VSK lika nära som här hos oss på VLT. Vi bevakar träningar, matcher och ger dig senaste nytt om klubben - varje dag.

Men nu är det också klart att VLT sänder VSK:s uppladdning fram till premiären av superettan den 6 april.

VLT har lyckats landa sändningsrätten till två VSK-matcher under försäsongen - exklusivt för våra pluskunder.

– Tack vare ett väldigt bra samarbete med VSK så har vi förvärvat sändningsrättigheter för matchen mot Dalkurd och vi har även förvärvat rättigheten för bortamatchen mot AFC Eskilstuna, efter en bra dialog med den klubben, säger Mattias Wallström, ansvarig för sportens affärsutveckling på Mittmedia.

Matchen mot Dalkurd är den första på hemmaplan den här säsongen och spelas redan nästa lördag, 1 februari. Bortamötet mot AFC Eskilstuna spelas på Tunavallen den 7 februari.

VLT kan komma att sända ännu fler VSK-matcher framöver.

– Vi kommer att presentera fler nyheter framöver kring satsningar på livesport i Västmanland. När det gäller VSK:s återstående försäsongsmatcher så får vi återkomma om vi kommer att sända dessa eller inte, säger Mattias Wallström.

VLT:s sportchef Peter Hoffström är så klart nöjd.

– Det känns fantastiskt roligt att kunna erbjuda våra läsare live-sport på hög nivå. VSK har något riktigt spännande på gång med nya tränare och spännande nyförvärv. Det kan bli en väldigt rolig säsong för alla grönvita supportrar och här får man chansen att se hur laget ligger till inför starten, säger han.

Här är matcherna VLT sänder

► VSK–Dalkurd, 1 februari 14.00 (sändningen startar 13.30)

► AFC Eskilstuna–VSK, 7 februari 14.00 (sändningen startar 13.50)