Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klas Brink utlovar bilträff i Västerås även 2017 – "men den måste heta något annat"

 
Summer Meet 2017
Visa alla artiklar

Västeråsentreprenören Klas Brink accepterar inte att Västerås förlorar bilträffen på Johannisberg till Lidköping. "Jag ska göra allt jag kan för att vi ska ha en bilträff som vi är vana vid i Västerås", säger han.

Överraskad över Power-Big-Meet-Kjells definitiva beslut att flytta bilträffen från Västerås till Lidköping bestämde Klas Brink under söndagen att ta över sommarens stora bilträff på Johannisberg, med cruisingen och andra kringarrangemang.

–Jag ska göra allt jag kan för att vi ska ha en bilträff som vi är vana vid i Västerås, säger Klas Brink.

– Bara jag får prata ihop mig med kommunen och de andra aktörerna som brukar samarbeta kring Power Meet kan jag säga mer om hur det blir i sommar. Platsen, Johannisbergs flygfält finns ju kvar, lika så gatorna med cruisingen och burnouterna på Hälla.

Men sitter Kjell Gustavsson inte på de viktiga Power Meet-kontakterna?

– Jag har väldigt mycket kontakter i bilvärlden jag också. Men det blir ju ett problem om vi får två stora bilträffar i två städer samtidigt.

– Själv hade jag hoppats kunna göra något med Kjell 6 -8 juli 2017, men han vill ju inte. Bilträff blir det, men den måste heta något bra. Det kanske folk kan hjälpa till med?

Har du förslag på vad den nya bilträffen ska heta? Mejla [email protected]

Se även: Bekräftat: Power Big Meet flyttar från Västerås - "Johannisberg är för litet"

Titta även på: Sten Berglind om Power Meets flytt: "Alla tycker om att åka till Västerås"

Läs också: Fullt krig om Power Meet nästa år

Läs också: Så mycket är Power Meet värt i pengar för Västerås