Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Knivskärning på krog i centrala Västerås – man gripen för mordförsök

Strax före klockan 01 natten mot lördagen larmades polisen till en krog i centrala Västerås efter en knivskärning. En person är gripen för brottet, som i nuläget är rubricerat som mordförsök.

Framme på platsen kunde polisen konstatera att en 18-åring yngling hade knivskurits, under oklara omständigheter på krogen.

Han är förd till sjukhus med allvarliga skador.

Enligt en bulletin från akuten i Västerås är den knivskurne mannen svårt skadad men läget ska vara stabilt. Han får stanna kvar på sjukhuset för observation.

Krogen fick utrymmas en kortare stund, för att polisen skulle få kontroll över läget. En brottsplats är anträffad och en teknisk undersökning är genomförd. Polisen har hört flera vittnen flera förhör kommer att genomföras under lördagen.

En person greps för brottet, som i nuläget är rubricerat som mordförsök.

På lördagsförmiddagen anhölls mannen misstänkt för just mordförsök.

■ ■ TIPSA! Vet du mer? Har du film/bild? Kontakta vlt.se via e-post: [email protected], mms/sms: 72021 eller Tipsa-tjänsten.