Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Koldioxidens påverkan en listigt ihopsnickrad skröna

Bengt Å Andersson vilken forskning jag stöder mig på (VLT den 12 maj). Jag stödjer mig på klassisk fysik, kvantfysik, statistisk mekanik, molekylfysik och tryck- och temperaturmätningar på kroppar i solsystemet.

Däremot finns det ingen vederhäftig forskning, som Andersson kan stödja sig på när han skriver att koldioxidens risker kvarstår under innevarande århundrade. Att koldioxiden kan påverka jordens temperatur är en listigt ihopsnickrad skröna, som tydligen ”den totalt dominerande majoritet av världens beslutsfattare” har lurats ta till sig i tron att de lättare kan beskatta en skrämd befolkning så Andersson är i gott sällskap när även han blivit förd bakom ljuset. Jag rekommenderar boken Slaying the Sky Dragon Death of the Greenhouse Gas Theory av Tim Bell et al, som klarlägger läget och visar att atmosfären, utan ”växthusgaser”, ger oss en dräglig temperatur.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel