Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Blågult hyllade Tårtgeneralen – Filip Hammar rörd till tårar

Artikel 47 av 56
Tårtgeneralen
Visa alla artiklar

Fotbollslandslaget laddar inför lördagens landskamp med biovisning av Tårtgeneralen – och när filmen är slutar reser sig alla i laget upp och jublar och applåderar vilt.

Annons

Filip Hammar, Fredrik Wikingsson och Mikael Persbrandt stegar fram i biosalongen, märkbart tagna av landslagets översvallande hyllning (se tv-klippet nedan) som Fredrik Wikingsson delade på sitt Twitterkonto.

Trion får varsin blågul landslagströja och lämnar sedan salongen. Filip Hammar går först och sjunker ned på en bänk in foajén och begraver ansiktet i händerna, märkbart rörd av upplevelsen.

Mikael Persbrandt kramar om Filip och frågar hur det är.

”Det var väl fint det där?”.

Filip Hammar reser sig upp och försöker får ordning på alla känslor:

”Ja, det var grymt. GRYMT! Fan va kul!"

Filip går ut från biografen och Persbrandt tittar in i kameran:

”Det var stort det här för honom!”

Fredrik Wikingsson hinner ifatt.

”Han är fan tagen alltså. Det är lite rörande att se, att han blev riktigt tagen”, säger Fredrik om sin vapendragare Filip.

En av landslagsstjärnorna, John Guidetti, uppskattade Filip Hammars spontana känslouttryck.

– Det är kul att det betyder något för dem att vi uppskattar filmen. Och det är skönt att komma ut från hotellet och göra något tillsammans. Det är en bra film. Det är helt sjukt att man kan göra en så underhållande film om en 500 meter lång smörgåstårta. Det måste de fan hyllas för. De är duktiga på det de gör, jag blev väldigt positivt överraskad, säger John Guidetti till Aftonbladet.

Alla artiklar i
Tårtgeneralen
Annons