Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Knarkförsäljning gav fängelse

Den 35-årige mannen hävdar att knarket var för eget bruk. Tingsrätten var av annan åsikt och fällde honom för försök till narkotikaförsäljning.

Annons

För några veckor sedan ertappades en narkotikapåverkad 35-åring av polisen. Vid visitering fann polisen sammanlagt närmare 8 gram narkotika, amfetamin och metaamfetamin, enligt Bärgslagsbladet.

Knarket var portionsförpackat i avklippta fingertoppar från plasthandskar. Mannen hade även mycket kontanter på sig vid tillfället. Vid husrannsakan hemma hos 35-åringen hittade polisen senare utrustning som används vid paketering av narkotika, skriver Bärgslagsbladet.

Själv påstod 35-åringen att knarket skulle vara för eget bruk, att han var inne i en period av tungt missbruk. Han menade även att han inte vågade lämna knarket i sin egen lägenhet eftersom att han hade opålitliga vänner.

Enligt Bärgslagsbladet hävdade mannen att han fått pengarna efter att ha sålt en dator tidigare under dagen. Tingsrätten köpte inte mannens historia och han fälldes för narkotikabrott av normalgraden och dömdes till 5 månaders fängelse.

Mer läsning

Annons