Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kristine West och Kamus uppträder på slottet

Nu uppträder block- och traversflöjtisten Kristine West tillsammans med stråkensemblen Kamus på Västerås slott.

På söndagen den 23 oktober uppträder block- och traversflöjtisten Kristine West tillsammans med stråkensemblen Kamus på Västerås slott.

Tillsammans framför de G Ph Telemanns svit i a-moll. Kristine West kommer också att bjuda på solostycken av S. Satoh och M. Zahnhausen. Dessutom framför musiker ur Kamus musik av Bach och Peter Warlock.

Kristine West är utbildad vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och där antogs hon redan vid 17 års ålder. Hon har turnerat som solist i Sverige, Island, Turkiet, Tyskland, Holland, Norge och Danmark och framträtt i Sveriges Radio och Sveriges Television. Kristine West har också medverkat som flöjtist i bland annat Drottningholms Barockensemble, Blåssymfonikerna och Vadstena Akademien.

Smakprov. Kristine West spelar ett solostycke av S Satoh.

I vår släppte Kristine West sitt debutalbum med flöjtsonater av Sebastian Bach.

Kamus består av musiker från Västerås med omnejd, båda professionella och amatörer. Konstnärlig ledare för ensemblen är Fredrik Malmström.