Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kritiserad Vigge uttagen till kvalavgörandet – här är hela Janne Anderssons landslag

10 november på Friends och 13 november på San Siro. Det är datumen som kommer avgöra ifall Sveriges herrar går till VM.
Under onsdagseftermiddagen tog Janne Andersson ut sitt lag till dubbelmötet med Italien.

Victor Nilsson-Lindelöf har varit kritiserad i Manchester United, men VSK-produkten försvaras av förbundskapten Janne Andersson, som tror på sin adept.

– Det är viktigt att spelarna kan klippa bagaget i närtid och ställa om till landslagsmiljö. Något misstag är vi överens om att han har gjort, men man hamnar mer under lupp i den miljön. Som helhet ser vi att han är på väg någonstans. Det är upp till Vigge att hantera det, säger Janne Andersson.

Hela truppen

Målvakter

Karl-Johan Johnsson (Guingamp), Kristoffer Nordfeldt (Swansea), Robin Olsen (Köpenhamn).

Backar

Ludwig Augustinsson (Werder Bremen), Andreas Granqvist (Krasnodar), Filip Helander (Bologna), Pontus Jansson (Leeds), Emil Krafth (Bologna), Johan Larsson (Bröndby), Mikael Lustig (Celtic), Victor Nilsson Lindelöf (Manchester United), Martin Olsson (Swansea).

Mittfältare

Viktor Claesson (Krasnodar), Jimmy Durmaz (Toulouse), Albin Ekdal (Hamburg), Emil Forsberg (Leipzig), Jakob Johansson (AEK Aten), Sebastian Larsson (Hull), Marcus Rohdén (Crotone), Ken Sema (Östersund), Gustav Svensson (Seattle).

Anfallare

Marcus Berg (Al Ain), John Guidetti (Celta Vigo), Isaac Kiese Thelin (Waasland-Beveren), Ola Toivonen (Toulouse).