Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Krönika: "Jag vill vara där trollen lyser med sin frånvaro"

 
Björkmans betraktelser
Visa alla artiklar

Jag erkänner. Jag är beroende. Av instagram.

Det är så skönt att bara titta på bilder och slappna av. Slippa läsa. Jag får nog av ord på jobbet, haha. Men också för att instagram är ett av få sociala medier där trollen ofta lyser med sin frånvaro. I stället är folk snälla, glada och positiva.

Just inredning är ett tema som funkar så bra på instagram också. För bilderna är grejen, det är kul att se hur andra bor och ge komplimanger till alla fantastiska människor och deras hem. För man mår ju bra av att gilla, ge beröm, få beröm och vara en del av ett litet community.

Min förhoppning är att vi kan skapa ett litet sådant kopplat till vårt konto VLT Bostadspuls. Bor du i Västmanland och är intresserad av inredning får du gärna följa vårt konto. Och om du bor någon annanstans också för den delen.

Den här veckan har vi fått äran att titta in bakom kulisserna på det fina instagramkontot Lustikulla. Det är vår reporter Catharina Jonsson som besökt Marit Sihm Kvenangen i Västerås. Hennes hem är verkligen drömmigt och fullt med vackra föremål. Kolla in det här.

Jag fortsätter också att leta efter hem eller rum att hälsa på i och göra längre reportage. Det kan vara en vacker sekelskiftsvilla, ett hus helt målat i rosa, ett hus i glas, en grotta med gräs på väggarna, en kub på hjul, en källare specialbyggd för ägarens katter, ett slott inrett enbart med blommönster…. Eller ett ”vanligt ”hem för den delen. Men om du har en källare som är specialbyggd för dina katter vill jag definitivt komma, typ imorgon.

I veckan skrev jag om 18 inredningsdetaljer som är FÖR trendiga och många tyckte det var kul. Vilket jag såklart tycker är kul. Och jag fick förslag på saker jag glömt. Kanske sitter du och ruvar på något? Mejla och berätta på [email protected] eller skicka meddelande på instagram @vltbostadspuls

En lista med bubblare är nämligen på gång ...

Läs också:

"Är det en sån där ”ljust och fräscht”-människa som dömer mig och mina prylar?"

"Jag vill in i era hem"