Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

10-årskalas för Konserthuset

Under fredagskvällen ställde Konserthuset till med jubileumsshow för att fira de 10 år som gått sedan invigningen.

Annons
Jubileumsshow. I går kväll sjöng Daniel Lindström för att fira Konserthusets 10-årsjubileum. Här tillsammans med kapellmästare Johan Landqvist och Så ska det låta-bandet. Även Sarah Dawn Finer, Sara Lövgren och Niklas Strömstedt bjöd på nummer under fredagskvällen. Foto: Alf Pergeman

Den 7 september 2002 invigdes Västerås Konserthus. I går, fredag, firades jubileumsdagen med en specialutformad konsert med Så ska det låta-bandet och deras favoriter som medverkat i programmet; Sarah Dawn Finer, Niklas Strömstedt, Sara Lövgren och Daniel Lindström.

Det var ett gäng extra tjusiga västeråsare som hade tagit sig till Västerås Konserthus för att fira 10-årsdagen. Dag Celsing, direktör för Västmanlandsmusiken, hälsade välkomna tillsammans med Monica Hansen och Staffan Anger från Konserthusets vänner. Kort därefter klev bandet från tv-programmet Så ska det låta upp på scen och presenterade artist-kvartetten. I två timmar bjöd de på egna och andras låtar, skämt och anekdoter, allt till publikens stora förtjusning.

– Jag vill ge er en stor applåd för publik som betalar för att se livemusik är värd en stor eloge, avrundade Sarah Dawn Finer.

Mer läsning

Annons