Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Äntligen helg!

Vårutställning, AC/DC-kväll och en kär vän gästar Pluras kök. Cissi tipsar om vad som händer i helgen.

Annons
VLT:s Cecilia Rindbäck Vangbo.

Konst. På lördag ställer Mikael Reuter ut på Slottsgatan 19 i Västerås. Temat för den nya utställningen är våren och sommaren. Utställningen håller öppet 15–19. Reuters alterego, Åsa Bohlin, gör entré klockan 16.

För barn. I morgon lördag och på söndag kan du ta med de små på ett teaterbesök. ”Nasse hittar en stol” utgår från Sven Nordqvists böcker och spelas i Konstlabbet på Västerås konstmuseum.

Tv. I morgon kväll missar jag inte säsongsavslutningen av ”Pluras kök Sicilien”. Gäster i avsnittet är Mauro Scocco och Jill Johnson, så jag förutsätter att det blir skönsång en masse. Bland allt härligt Scocco gjort är denna en av mina absoluta favoriter.

Poddar. Fredag betyder nya avsnitt av två av mina favoritpoddar: Alex Sigges podcast (med Alex Schulman och Sigge Eklund) samt Fredagspodden (med Hannah Widell och Amanda Schulman). Har ni inte börjat lyssna på dem än så gör det. Härligt prat och du slipper avbrott för låtar och reklam.

Musik. Det är 35 år sedan AC/DC släppte plattan ”Highway to hell” vilket på Bankiren uppmärksammas med att västeråsbandet Rosies spelar hela skivan samt ett set med klassiska AC/DC-hits. Ladda upp med ”Touch too much”.

Mer läsning

Annons