Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Äntligen helg - Cissi tipsar

En fantastisk blandning av André Wickström, skogsrave och Metallica finns i helgens utbud.

Annons
VLT:s Cecilia Rindbäck Vangbo.

Humor!

I kväll säsongsavslutar Västerås Comedy club på Stadshotellet. André Wickström, Greg Poehler, David Sundin och Josefine Axefall är några av de som står för underhållningen.

Motstånd!

Kulturreservatet i Riddarhyttan ställer just nu till med "motståndsfest i val". Forskare, skådisar, konstnärer och musiker samlas för att skapa, tänka, bada och debattera. På söndag huvudtalar Dougald Hine från Västerås och han kommer att prata om hållbarhet och demokratiska processer. I morgon lördag blir det skogsrave vilket låter sjukt spännande.

Heavy metal!

I dag dundrar endagsfestivalen Sthlm Fields igång och dragplåster för det nya huvudstadsjippot är Metallica som kör "by request", där fansen har varit med och bestämt vilka låtar som ska fylla setlistan. Skulle James Hetfield fråga mig skulle jag inte krångla till det för fem öre:

The Memory Remains

Nothing Else Matters

Enter Sandman

Podfest!

På tal om Metallica. 5 juni fyller ett par av mina favoritpodcastare Filip Fredrik Globen i Stockholm med "The Last Waltz". Duon gör sin tvåhundrade podd och målet är att spöa Metallicas publikrekord på samma arena. I skrivande stund är duon bara hundratalet biljetter från att lyckas.

Mer läsning

Annons