Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bästa tipsen för helgen

VLT:s featurechef Cecilia Rindbäck Vangbo tipsar om godbitar i helgen. 

Annons

Hyllning. Det är nästan på dagen 30 år sedan Bruce Springsteen släppte "Born in the USA". Detta firas i kväll på Bankiren där Stone Pony Bashband spelar låtarna från hela plattan samt ytterligare hits signerade The Boss.

Ladda upp med:

I'm Going Down

Dancing In The Dark

Born To Run

I'm On Fire

Ståupp. I morgon gästas Publik av komikerna Nisse Hallberg, Martin Soneby och Fritte Fritzson. De två sistnämnda startade för ett par år sedan podcasten "Alla mina kamrater" och nu tar de alltså klivet ut ur studion.

– Det kommer att bli en hel del standup, men kanske också lite snack om när jag var på Aroscupen på 80-talet, säger Fritte Fritzson.

Skönsång. Barytonesset och Västeråssonen Mikael Samuelson stämmer i morgon eftermiddag upp i Nationalsången och leder även allsången under firandet på Djäkneberget. Ladda för en riktig folkfest.

Serie. Har du ännu inte börjat kolla på Netflix-unika "Orange is the new black" så gör det. Jag är HELT fast. Säsong två börjar i morgon fredag.

Kungligt. På söndag klockan 11.15 börjar SVT1 sin maratonsändning från Drottningholms slottskyrka och dopet av prinsessan Leonore. Dopklänningen blir densamma som kusinen Estelle bar på sitt dop och dopvattnet kommer från en källa på Öland. Varför inte krångla till det?

VLT:s Cecilia Rindbäck Vangbo.

Mer läsning

Annons