Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Damernas kväll i stan

Oj, vilket röj. Från första sekunden till den sista. Ladies Night, som hade premiär i Västerås igår, gjorde ingen besviken. Och komikern Thomas Järvheden kan räkna med ett genombrott.

Annons
Killar på parad. Brolle, Martin Stenmarck och Thomas Järvheden gav publiken en trevlig schlagershow i Västerås i går kväll. Foto: Kenneth Hudd

Okej, killar är inte välkomna i publiken. Fånigt och diskriminerande, javisst. Jag är den förste som reagerar på sådant.

Här är det också uttalat rakt och ärligt. De medverkande detta år - Martin Stenmarck, Frank Andersson, Brolle, Thomas Järvheden och Anders Timell -är utvalda för sin potential som sexobjekt. Det erkänner hjärnorna bakom det sexåriga succékonceptet, Martin Stenmarck och hans bror David Stenmarck.

Men glöm sådant snack. Det handlar inte om nakna, insmorda sexpack eller juckande rörelser på scenen Det är en trevlig schlagershow helt enkelt. Det lilla som utspelas i fältet görs med glimten i ögat, så alla – oavsett kön och ålder – hade haft lika kul.

Det är förstås sångarna, Brolle och Martin Stenmarck, som är kvällens stora stjärnor. De framför sina sånger, ibland tillsammans, med känsla och så bra att ingen i publiken kan sitta still.

Lugna låtar varvas med mer ös. Gamla hits med Lady Gaga. Alla ska få sitt, liksom. Och alla får sitt. Det är gott humör på publiken och glädje från scenen. Och Thomas Järvheden ståuppkomikar och gör det trevligt, och inte så argt som annars, och sjunger bra. Och han till och med sjunger roligt – särskilt låten om hans pappas pung.

Frank Andersson? Ja, vad ska man säga? Han kan inte sjunga direkt men publiken jublar snällt ändå. Det är ju Ladies night och då är det festen och stämningen som räknas.

Vad: Ladies Night

Var: Bombardier arena

När: I går kväll

Annons