Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De är klara för Cityfestivalen

Adrian Lux, Eric Amarillo och duon Rebecca Fiona kommer till Cityfestivalen i sommar.

Annons

Även house-älskarna ska få sitt vid festivalen den 28–30 juni. Det är nu klart att varje kväll avslutas med ett dj-framträdande i ett tält vid Fiskartorget.

Adrian Lux har kallats ”arenahousens kronprins” och det blir han står för musiken på första festivaldagen, efter det att bandet Takida avslutat sin spelning på stora scenen intill. Adrian Lux släppte nyligen sitt debutalbum som uppmärksammades extra för att Kents Jocke Berg gästsjunger.

Fredagen är Rebecca Schejas och Fiona FitzPatricks kväll. Allt sedan genombrottet 2010 har arrangörerna dragit och slitit i duon. Vid senaste Grammis-galan vann de i kategorin elektro/dans.

På lördag kommer Eric Amarillo, mest känd för fjolårets sommarplåga Om sanningen ska fram (Vill du ligga med mig då). Han delar kvällen med duon Lunde Bros som består av Sollentunabröderna Christopher och Niklas Lunde.

Satsningen på ett tält med housemusik är tänkt att stärka festivalens ungdomliga profil. Linda Jonas, PR-ansvarig på arrangören Västerås co, är nöjd med de namn som är klara.

– Det är jätteheta dj:s inom house. De kommer att gå på scenen klockan 23, efter artisterna på stora scenen.

Annons