Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Första hunken till Ladies Night 2011 är klar

Han är muskulös och har en djup röst. Han kan vicka på höfterna och är den som står bakom det uppmärksammade citatet ”kuken ska ha sitt”. Nu kan VLT avslöja vem som är den första klara artisten i Ladies Night 2011.

Annons
Martin Stenmarck fortsätter med konceptet Ladies Night, showen där publiken består av endast kvinnor.

Martin Stenmarck kommer i år att ha med sig Frank Andersson på Ladies Night-turnén, som har premiär i Bombardier Arena i Västerås den 23 september.

- Det är en rolig grej och en djävla utmaning, säger Frank Andersson.

- Jag är lite nervös men jag tackade ja för att jag känner mig trygg i det jag ska göra, det är värdigt och rumsrent - och inte fånigt.

Var du rädd för att det inte skulle vara rumsrent?- Man har ju bara hört talas om vad det är men när vi fick prata igenom det och jag fick se vad det var så förstod jag att det handlar om bra underhållning för damerna och inte chippendales.

- Det är ett bra koncept. Alla män sitter och kollar på hockey, fotboll och V75 på helgerna, här får kvinnorna ha lite kul så det är ju demokratiskt och bra.

Frank Andersson är gammal brottare och OS-medaljör men är just nu mest känd som andrapristagaren i Let’s dance, vilket var det som gjorde att Martin Stenmarck och hans bror David, som producerar Ladies Night, fick upp ögonen för Frank.

- Det är en superskön kille som har humor och distans till sin offentliga person. Han är en showman så det kommer att bli väldigt roligt! säger Martin Stenmarck.

Just nu är Martin och Frank, tillsammans med flera från produktionen, i New York för att inspireras till den kommande Ladies Night-showen.

- Ramarna är desamma – musik, dans, humor och sketcher. Men eftersom vi har nytt folk varje år så blir det helt olika shower, säger Martin Stenmarck.

Mer läsning

Annons