Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hallberg: ”Micke är cool och skitsnygg”

Köpingssonen Jonas Hallberg är Top Models programledare för tredje året i rad. Han är superentusiastisk över äventyren i Sydafrika och Michael Gustafssons medverkan.

Annons
Köping+Arboga. Jonas Hallberg och Michael Gustafsson kan du följa på TV3 under våren.

När Bbl/AT når Jonas Hallberg via telefon har han en sällsynt ”day off” från de hektiska tv-inspelningarna. Och han sitter i baksätet i en bil på väg mellan de sydafrikanska vingårdarna.

”Hur är Köping?” är hans första fråga. Han låter glad och ”high on life”, precis som vi är vana att möta honom.

– Vi åker runt och provar vin. Det är värsta lyxiga dagen. SÅ härligt!

Att Arbogakillen Michael Gustafsson med i årets program glädjer honom extra.

– Det är jätteroligt. Micke är lite blyg och tillbakadragen, ingen ”babblare” som jag liksom, så du får nog dra ur honom orden när du ska intervjua honom. Men han är cool och skitsnygg.

Jonas berättar att det finns en stor internationell marknad även för manliga modeller. Och han är glad över att Sverige är tidiga med att bjuda in killar i showen.

– Det är jättekul att ha både sju snygga tjejer och sju snygga ”muscle boys” runt om sig. Jag menar, det tackar man ju inte nej till. Det här är det ultimata för mig som programledare. ”Oh my God! I am in heaven”.

Kapstaden är inte första staden man förknippar med mode. Men Jonas berättar att alla de stora modetidningarna åker dit för att plåta. Och han är entusiastisk över miljöerna med alla vilda djur som Sydafrika bjuder på.

– Det är verkligen ”Top Model Sverige goes Africa”. Det blir någonting helt nytt.

För drygt ett år berättade Jonas i Bbl/AT att han skaffat flickvän – Chihuahua-valpen Chiquita.

– Jag har varit borta från Los Angeles i åtta veckor. Jag har en otrolig hemlängtan och håller på att längta ihjäl mig efter henne.

Men han hoppas på ett snabbt förlåt.

– Jag har köpt en hel påse med leksaker till henne. Hon bara måste förlåta mig.

Sociala medier har blivit ett enkelt sätt för kändisar att dela med sig att sina liv till fansen. Jonas var tidigare en flitig twittrare, men sedan en tid har han gått över till Instagram.

– Jag älskar Instagram! Jag kommer lägga av med Twitter och Facebook. Jag har snart 17 000 följare och det tickar på. Det är så kul och spännande med sociala medier. Jag vill att alla i Köping, Arboga och Kungsör ska följa mig, säger han och skrattar.

Top Model sänds måndag-torsdag 19.30 påTV3. Premiär 24 februari.

Mer läsning

Annons