Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klart: Idolfinalist inleder vårsäsongen av "Dan i samtal"

Säsongsuppställningen i samtalsserien Dan i samtal är nu spikad. Förutom en Idolfinalist innehåller den bland annat en Svenska Fotbollförbundet-boss och en folkkär tv-programledare.

Annons
Dan Linder. Foto: Åsa Johansson

I januari drar en ny säsong av "Dan i samtal" i gång på Västmanlands teater, samtalsserien som sedan 2015 leds av copywritern, föreläsaren och radiorösten Dan Linder. I samtalen, som äger rum en gång i månaden fram till och med april, pratar Linder med kända personer som har anknytning till Västerås.

– Det är ett stadigt after work-upplägg som stått sig… I januari firar vi 3 år och det är roligt att se hur många i publiken som återvänder gång efter gång. Jag är stolt och ödmjuk för uppgiften; det går att förbereda sig till viss del men det finns ingen mall. Ingen gäst är ju den andra lik. Så mixen av bra förberedelser och improvisation är ett måste, säger Dan Linder i ett pressmeddelande från Västmanlands teater.

I premiäravsnittet den 26 januari samtalar Dan Linder med Idolfinalisten Olivia Åhs från Västerås, som under den nyligen avslutade säsongen av programmet blev kallad för "en av de största talangerna i Idols historia" av Anders Bagge.

Den 23 februari sitter Svenska Fotbollförbundets generalsekreterare Håkan Sjöstrand i samtalsstolen. Han växte upp på Viksäng och har varit såväl fotbollsspelare i Skiljebo SK som marknadsdirektör för Ica Sverige.

Den 23 mars är det dags för Västeråsbördige skådespelaren Gustav Lindh. Senast har vi sett honom som Jörgen Olsson i SVT-serien Jordskott men aktuell är han också som en av huvudrollsinnehavarna i Helena Bergströms "Vilken jävla cirkus".

Avslutar vårsäsongen gör folkkära programledaren tillika parhästen till Leif GW Persson i "Veckans brott", Camilla Kvartoft. Hon har bland annat ett förflutet som radioröst i Västmanland.

Läs också: Förra hösten samtalade Dan Linder med bland annat Nicklas Lidström.

För prenumeranter och pluskunder [+]: "Under" – vidunderlig nycirkus på Västmanlands Teater

Så vill Hjulström hindra övergrepp på Västmanlands Teater

Mer läsning

Annons