Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Loreen missade kanten

Efter genrepet växte sig kön lång vid Loreen i greenroom. Alla ville veta - vad det var som hände?

Annons

Bara någon minut in i låten ramlade Loreen av det podium som ingår i hennes nummer, som hon rör sig över i en avancerad koreografi.

- Jag tog ett steg för mycket bakåt, vilket gjorde att jag hamnade för nära kanten. Och du vet att golvet är svart, allting är svart och allt annat är nedsläckt. Så jag såg inte kanten.

När hon repat numret hemma har hon markerat på golvet och släckt ned mycket. Men golvet har ändå funnits där, om hon landat utanför markeringarna.

Den här gången fanns inget golv.

- Jag var så otroligt fokuserad på min publik just då. Någon gång måste jag bryta upp från det introverta och connecta med min publik. Och jag gjorde det när det lös upp.

Loreen uppträder barfota.

Gjorde du dig illa?

- Nej. Jag är lite öm i tårna, för jag drog ju i kanten. Men jag hade kunnat göra mig illa, för det var inte alls långt från själva lampan. Och den är ju tokhet. Och det är glas. Så hade jag studsat på den...

Hur kändes det annars?

- Jo, det är ok. Jag är lite ledsen för att jag kanske gjorde min publik besviken för att jag förstörde stämningen. När man kapar en stämning på det sättet så tar det en stund att komma tillbaka till det som var.

Fallet verkar dock inte ha påverkat Loreen negativt. Oddsen just nu visar att hon är näst populärast inför morgondagen. På första plats ligger Sean Banan.

Mer läsning

Annons