Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Loreens låt spelas i spansk reklam

Loreens Melodifestivalbidrag Euphoria får inte spelas ännu. Men nu spelas låten i en spansk reklamfilm, skriver Aftonbladet.

Annons

Innan den sista deltävlingen får de bidrag som gått vidare till Globen-finalen inte framföras. Men i en spansk reklamfilm för tv-serien Gossip Girl hörs Västeråsartisten Loreens bidrag Euphoria, skriver Aftonbladet.

– Vi måste anmäla det bums, de måste rippat den från någonstans. Vi ska naturligtvis ta reda på vad som har hänt och hur den har hamnat där, säger Loreens presskontakt Helene Wigren till tidningen.

Loreen behöver dock inte vara orolig för att diskas. SVT:s projektledare Thomas Hall säger till tidningen att eftersom reklamfilmen inte riskerar att påverka röstningen i Sverige är en diskning inte aktuell. Trots det ska SVT nu hjälpa skivbolaget att sätta press på den spanska tv-kanalen och stoppa reklamfilmen.

– Någonstans är det förstås en komplimang att de låtar vi har är så bra att andra kanaler vill ha dem i sina trailers. Synd bara att de inte går rätt till väga, säger han till Aftonbladet.

Mer läsning

Annons