Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rekord på förköpta biljetter

Västerås Cityfestival slår rekord i förköpta biljetter. 2 300 biljetter är redan sålda och denna vecka räknar de med att tredubbla siffran.

Annons
Hoffmaestro & Chraa.

- Vi har en 300 procents ökning sedan förra året motsvarande samma tid, så det ser väldigt bra ut. Det droppar in lite mejl hela tiden och det är fortfarande bara måndag morgon och tio dagar kvar. Motsvarande den här veckan som kommer såldes 6 000 biljetter i fjol och det hoppas vi såklart slå, säger Jennie Sträng, PR-ansvarig.

Att det är festival på gång märks lite överallt i stan, nedräkningen syns efter vägarna, i city och på hemsidan, medan bygget börjar först nästa vecka.

- Det känns som att folket känner att det är festival på gång. Vi har också utvecklat hemsidan och uppdateringen av programmet i år. Vi vill förenkla för besökarna att göra sitt eget program genom att pussla ihop det man vill gå på och skriva ut. Folk kommer att ha väldigt mycket nytta av det, säger Jennie Sträng.

Västerås Cityfestival är förstås aktiva på facebook och instagram också.

- Där kan man få reda på allt om programuppdateringar och praktiska saker om något gått sönder, eller händer på festivalområdet sedan.

Mer läsning

Annons