Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Romansrykten i ”Biggest loser”

Bartosz Komendas vikt-rekord i förra veckans ”Biggest loser” stal showen. I kvällens avsnitt hamnar Emma Keenan från Västerås i blickfånget när romansrykten spirar.

Annons
Romansrykten. Emma Keenan blir en snackis i kvällens ”Biggest loser”. Foto: David Einar/TV4

TV. Redan under ”Biggest loser”-säsongens första vecka stack en västeråsare ut. Den 185 centimeter långa Bartosz Komenda vägde in sig på Ekolsunds slott på 168,8 kilo. I tisdagens av-snitt skrällde han rejält då det visade sig att han förlorat 18,7 kilo av sin vikt på en vecka.

En prestation som ingen annan i världens alla ”Biggest loser”-produktioner lyckats med.

Svalt du dig?

– Nej, det gjorde jag inte. Jag tränade rätt och hårt. Jag vet med mig sedan jag tränade hockey och fotboll förr att det är det som gäller, sa Bartosz Komenda till VLT efter programmet.

I skog och mark kring Ekolsundsslott gick han i timtal.

– Det räcker långt att gå upp och ner i tuff terräng när man är så stor. Jag fokuserade på uppgiften genom att vara ensam. Det är viktig att känna sig själv och göra vad som känns bra för en när man ska göra en sådan här förändring.

I kvällens tv-program svallar känslorna bland del- tagarna på slottet. Ett romansrykte kommer i svang och en av parterna är Emma från Västerås.

”Biggest loser” sänds måndagar och tisdagar klockan 21 i Sjuan.

Mer läsning

Annons