Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så mycket kostar Körslaget

52 000 kronor av skattebetalarnas pengar och 50 000 kronor i sponsorpengar. Så mycket kostar det för Team Picasso att få vara med i Körslaget.

Annons
Marie Picasso med Västeråskör i TV4:as Körslaget. FOTO: SCANPIX

– Vi har köpt ett mediepaket av produktionsbolaget Meter Film och Television som innebär att Västerås stad får använda Körslaget i sin marknadsföring, berättar Alf Westerdahl som är tf marknadsföringschef på Västerås Co, stadens marknadsföringsavdelning.

– Och så har vi valt att samarbeta med Citygalleriorna så de står för halva kostnaden. För oss har det tillkommit 2 000 kronor till t-shirts åt kören, fortsätter han.

Ju längre kören håller sig kvar i tävlingen desto mer valuta får Västerås för sina pengar.

– Från program nummer fyra visas det två inslag i programmet från Västerås. Så jag hoppas västeråsarna röstar på sin kör så staden får synas, säger Alf Westerdahl.

I förra veckans program visades endast en liten bit från Västerås, där kören gick in genom entrén på en nattklubb. Sedan hölls körövningarna inne på samma nattklubb.

Inte så mycket att skryta med i marknadsföringssammanhang, kanske?

– I lördags valdes ett inslag med en plats som låg körledaren varmt om hjärtat och jag vet att Marie Picasso valde den nattklubben eftersom det var en av hennes första arbetsplatser. Det valet hade vi ingenting med att göra. När det gäller andra inspelningsplatser har man ringt oss för att få råd och jag vet att på lördag kommer inslaget visas från en av Västerås större turistattraktioner, säger Alf Westerdahl.

Vilken då?

– Den som tittar får se ...

Mer läsning

Annons