Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Simon peppade i ”Biggest loser”

Tränarna Mårten Nylén och Sabina Dufberg fick välja en aktivitet att peppa sitt respektive lag med. Det blev dans för de turkosa och ett inspirerande möte för de gröna.

Annons
Latinamerikanska rytmer. I måndagens avsnitt var syftet att peppa deltagarna i ”Biggest loser” lite extra. Bartosz Komenda i det turkosa laget var väldigt glad över att få prova på zumba.

Det turkosa laget fick svänga på höfterna rejält i måndagens ”Biggest loser”. Tränaren Sabina drog med sig hela laget på zumba.

– Det var första gången jag testade på zumba och det var riktigt roligt. Det som var så chockerande var att det var så fruktansvärt jobbigt. Man brände verkligen kalorier, säger Bartosz Komenda från Västerås.

Bartosz var väldigt nöjd med övningen och tyckte att det var kul att testa på något helt annat. Det blev ett trevligt avbrott från vardagen på slottet.

– Sabina hade fixat en riktigt bra tjej som ledde passet. Jag gillar verkligen att dansa, men efter två låtar var t-shirten helt dyngsur, berättar han.

Det gröna laget blev i sin tur kvar på slottet. Mårten Nylén hade i stället valt att bjuda in en gäst. Den hemliga besökaren visade sig vara förra årets ”Biggest loser”-vinnare Simon Kachoa.

– Jag och Mårten är goda vänner och han bad mig att komma till slottet för att hjälpa deltagarna lite extra, berättar Simon.

Simon pressade deltagarna med olika typer av träningsövningar och delade med sig av sina egna erfarenheter från den resa han själv har gjort.

– Jag känner ju igen mig i deras situation, när de skrattar, gråter och kör på. Det är väldigt psykiskt och fysiskt jobbigt. Man går inte bara ner i vikt på automatik. Det handlar om en livsförändring, säger han.

Simon Kachoa vann fjolårets Biggest Loser.

Mer läsning

Annons