Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Västeråspar i Lyxfällan

I torsdagskvällens Lyxfällan-avsnitt på TV3 visar västeråsarna Camilla och Rickard Forsberg upp sin kris, både förhållande- och plånboksmässigt.

Annons
Rickard och Camilla Forsberg i Västerås får hjälp av Lyxfällan.

Paret är gift, har två barn och bor i en fin etagevåning i Västerås. Men efter flera års shoppingmissbruk har de slutat betala räkningarna och blivit skyldiga nära en miljon kronor. Dessutom är deras äktenskap på upphällningen.

- När Lyxfällan kommer har de en vecka på sig att fixa ekonomin, så de kan rädda familjen från den hemlöshet som väntar om banken tar allt, konstaterar Klas Granström, projektledare för Lyxfällan.

Camilla Forsberg är lite spänd inför kvällens sändning och känner sig inte helt bekväm.

- Det är blandade känslor, på ett sätt ångrar jag att vi var med, på ett annat sätt var det okej. I efterhand känns det såklart lite utlämnande. Men just då, när det spelades in kändes det som om det var sista hoppet vi hade för att få hjälp. Och att få en sådan stor minskning på skulden är guld värt, stenen som vi gick och bar på har ju släppt.

- Nu har jag inte sett programmet än, men vissa saker stämmer inte. På återblicken till exempel ser det ut som om vi fortfarande inte har någon säng. Men den var beställd, vi fick en Hästens-säng av mina föräldrar, fast vi säger att vi hoppas på en säng inom fem år. Så att ingen tror att vi fortfarande sover i soffan, säger Camilla Forsberg.

Patrick Grimlund och Magnus Hedberg, programledare för Lyxfällan i TV3

Mer läsning

Annons