Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vill du bli en av dem?

Annons
DANSARE SÖKES. PÅ ONSDAG ÄR DET AUDITION FÖR SHOW- OCH GOGO-DANSARE SOM DELTA I DISKOSHOWEN STUDIO 54 PÅ ACC I VÄSTERÅS.

I december kommer diskoshowen Studio 54 till Västerås och ACC. Det är en helkväll med mat, show och dans. Dröse Norberg Entertainment står för showen och kommer med sex professionella sångare och dansare. Men, de behöver ytterligare fyra dansare på scenen.

Därför hålls det audition på onsdag i nästa vecka, den 3 oktober, i kongresshallen på ACC. Då har alla dansare i Västerås med omnejd möjlighet att skaffa sig en plats i showen som körs 6–8, 11 och 13–15 december. Sammanlagt sju kväller handlar det om, med andra ord. Och det är fyra kvinnliga dansare som sökes.

– De kommer att vara med i showdansen och även dansa i gogoburar, berättar Raghild Ekman på Dröse Norberg.

Under festkvällarna byggs en catwalk upp på ACC, som sträcker sig ut bland borden, där en stor del av 1970-talsshowen kommer att utspela sig.

– Exakt vad gästdansarna ska göra är inte helt klart, men det är ju show och blir ganska avklätt, konstaterar Ragnhild Ekman.

Diskoshowen Studio 54 är inspirerad av 1970-talsklubben i New York med samma namn och man utlovar en resa från den glittriga diskoeran via 1980-talet till nutid.

Mer läsning

Annons