Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kvinna uthängd på sexsajt

21-åringen var missnöjd med en tidigare familjehemsplacering. Därför hämnades han på kvinnan och la ut en kontaktannons på en porrsida på nätet. Nu döms 21-åringen för grovt förtal.

Fostersonen var tidigare dömd till skyddstillsyn för bland annat rån och dopningsbrott. Det nya brottet ska ingå i den tidigare domen, och prövotiden förlängs därmed ytterligare ett år, till september 2012.

Den 47-åriga Salakvinnan blev uppringd i sitt hem av hundratals sexsugna män. 21-åringen hade lagt ut fostermammans namn och nummer, men bilden var på en annan kvinna.

Annonsen, som låg ute i fem dagar i januari, lästes cirka 11 500 gånger.

Kvinnan som blev frustrerad av alla samtal frågade till slut en av de uppringande männen som berättat var han hittat ”hennes” annons.

Domstolen anser att 21-åringen utsatt kvinnan för missaktning, och med hänsyn till att så många sett annonsen är brottet att betrakta som grovt. 21-åringen döms också att betala ett skadestånd till kvinnan på 15 000 kronor.