Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Laglöshet råder i Skultuna

Satt och läste om den öppna knarkhandeln i stan. Ni är lyckligt lottade – utöver öppen knarkhandel i Skultuna så råder total laglöshet. Ratt/drogfylleri, inbrott, skadegörelse, misshandel med mera.

Här kan personer gripas via envarsgripande på bar gärning men inga poliser kommer. Filmer finns på förövare som gör inbrott men ingen polis kommer. Man ringer in om rattfylla men ingen polis kommer.

Två unga döda i sommar på grund av droger. Tre män försöker slå ihjäl en fjärde och där grips de men släpps och figurerar nu på inbrottsfilmer som ingen myndighet orkar titta på. Så här fortsätter det...

En by ska inte behöva ta tag i detta själva, men gör de det så ska ni se att då kommer polisen snabbt och tar skattebetalarna i örat för att man funnit det tryggast att själva lösa problemet och tuktat buset. Lagen gäller inte alla utan vissa och bara ibland.

Knarkhandeln vid Stadshuset är bara ett mindre problem i det politiska experiment som pågår där tron om allas godhet slår ut samhället i längden.

Fantomen kanske kommer

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare