Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läkarintygen visar: Johanna Möller lättad över faderns död

 
Sommarstugemorden
Visa alla artiklar

Johanna Möller tyckte att det var en lättnad att hennes far, Göran Möller, var död. Det framgår i läkarintyg från Rättsmedicinalverket som VLT tagit del av.

I ett läkarintyg från Rättsmedicinalverket, utfärdat den 20 oktober förra året, framgår att Johanna Möller tyckte att det var en lättnad att hennes far, Göran Möller var död. Enligt intyget var Johanna Möller också tydlig med att hon önskar att även modern avlidit.

I intyget står att läsa: "Samtidigt som Möller förnekar inblandning i gärningarna tycker hon är det är en lättnad att fadern är död." I intyget skriver man vidare:

"Hon [Johanna Möller] tycker också att det är 'synd att modern inte dog'. Då hade hon haft lättare att 'lämna det hela bakom sig och gå vidare.'"

Johanna Möller, som av tingsrätten anses skyldig till mord, mordförsök och anstiftan till mord genomgår just nu en stor rättspsykiatrisk undersökning. Resultatet av denna väntas under nästa vecka.