Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Landshövdingen fixade det som MDH inte klarade

Annons

Vi har sedan i våras försökt få tag på någon på Mälardalens högskola för att boka ett studiebesök i samband med vårt projektmöte inom EU-programmet Erasmus+. Då vårt projekt handlar om arbete och studier i Europa så tyckte vi att det skulle passa bra med ett studiebesök på högskolan. Sedan i våras har vi skickat otaliga mejl och också ringt ett flertal gånger och då fått svaret att skicka ett mejl om vi vill boka studiebesök. Dessa mejl har sedan kategoriskt ej besvarats.

En vecka före vårt projektmöte ringde jag åter upp skolan och ombads skicka ett mejl, som naturligtvis ej besvarades. Jag förstår att man kanske inte har tid att ta emot studiebesök, men hur lång tid tar det att skicka ett svarsmejl där man talar om detta?

Nu ordnade sig vårt program ändå tack vare vår fantastiska landshövding Minoo Akhtarzand, som inte bara besvarade mitt mejl på en söndag en vecka innan vi skulle genomföra vårt studiebesök, utan också ordnade så att vi fick komma på studiebesök både på ABB och Bombardier.

Ewa Skogeby, skolambassadör för EU, Surahammar

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare