Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lång kredit på krogen

Besökt Circus eller Frank i sommar? Och just nu ovanligt tomt på kontot? Inte konstigt – först under onsdagen drogs sommarens inköp för många gäster.

Ett tekniskt fel mellan kassasystemet och banken är orsaken. Peter Sandberg, som äger ställena, är den första att beklaga.

- Det är jättetråkigt, och en besk eftersmak för många. Men inga pengar har ju dragits tidigare, och då är det ingen som har klagat, säger Peter Sandberg.

Problemet har varat ända sedan andra veckan i juni. Totalt handlar det om drygt 200 000 kronor som nu har dragits från gästernas konton.

- Alla våra gäster har inte drabbats. Det här har skett när kassasystemet inte fått någon kontakt med banken, beloppet har sedan reserverats men aldrig dragits, säger Peter Sandberg.

På krogens Facebooksida går det att läsa:

 ”Har haft en bugg i våra kassasystem som gjort att väldigt många kortköp inte gått igenom tills nu. Vi ber om ursäkt för det inträffade och hoppas att våra tekniker får bukt med problemen i fortsättningen.”

Trots det så har kommentarerna varit beska. ”Dålig koll”, ”Uselt” och ”Mycket dåligt”. En annan skriver: ”Härligt” Alltid skönt med ett slag i magen i mitten av månaden.”