Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lång väntan för oss sjuka

Tänk så spännande värld man lever i när man råkar bli svårt sjuk och sjukskriven. Ska man få pengar eller inte? När får man ett beslut?

Nu har jag bara väntat i två månader på beslutet och som tur är orkar jag arbeta 50 procent av min tjänst. Sen har jag lite sparade pengar som utfyllnad när inte min lön räcker till men när dessa sinar så får jag dra in på något och får fundera ut vad det ska bli: Tågresor till jobbet? Mat? Räkningar? Tja, det ordnar sig väl på något sätt.

Tänk om jag hade haft en anställning där jag fått full ersättning trots sjukdom eller att jag inte blivit sjuk. Då hade jag aldrig hamnat i denna situation. Men som ordspråket säger: Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge: Bida din tid; Allt tar sin tid. Tålamod tålamod ...

För att vara sjuk så måste man vara frisk för att orka. Hur har det blivit så? Väntan på behandling, väntan på beslut, väntan på läkartid. Väntan på ...?

Väntaren

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare