Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läsarnas planer för bröllopsdagen

Den 19 juni ska jag och min familj fira vår underbara mamma som dagen till ära fyller 60 år!

Annons

Vi kommer göra det till en toppendag för vår mamma och fira henne som hon förtjänar. Vi har bokat en restaurang och ska äta middag med släkt och vänner.

Det finns alltså andra att fira, inte bara kronprinsessans bröllop.

Den 19 juni tänker jag och min man fira vår tolfte bröllopsdag. Skoj att det är samma dag som Sveriges kronprinsessa gifter sig.

Carina Sahakangas

Jag och min barndomskamrat sen 50 år tillbaka, Kickie Weber, bojkottar Stockholm och åker i stället till Ockelbo. I Stockholm är vi så ofta ändå. Vi bjuder även med oss våra äkta män, Hans-Eric Östman och Lennart Weber på denna ”bröllopsresa”!

Det kommer att bli artistgala, storbildsskärm och bröllopsmiddag i det gröna.

Anita Östman

Den 19 juni kommer jag att vara uppe i Norberg och hyra ut ljudanläggning till Myrbergsrallyt. En tävling för alla fordon som är äldre än 30 år.

100 till 120 fordon och motorcyklar brukar vara med varje år, det är allt ifrån gamla T-fordar till raggarbilar. På detta sätt ”firar” jag bröllopsdagen. Kanske kommer några bilar att ha den svenska flaggan, dagen till ära.

Per Löjdström

Redan när Daniel och Victorias förlovning offentliggjordes bestämde jag mig för att fira bröllopet och fick snabbt med mina väninnor Michaela, Milena och Mia på idén (se bilden).

Så här ser vår plan ut: vi följer bröllopet på tv hemma hos en av oss på Målhammar Gård, uppklädda i fina klänningar.

Först blir det kaffe och kaka när bröllopsgästerna intar kyrkan. Eftersom våra män så gärna vill vara med så är de inbjudna, men är tillsagda att det är bröllopet som gäller. Bubbel och snittar serveras när bröllops-ceremonin startar. Vi följer kortegen och intar sedan middag vid 20.00-tiden – eller när vi kan slita oss från tv:n.

Vi såg alla Kungen och Drottningens bröllop 1976 och tycker att det är trevligt att få uppleva ett bröllop i Sverige igen.

Lena Mähler

Vi förlovade oss den 19 juni 1970 – alltså för 40 år sedan. I år den 19:e juni är vi i Molde på veteranbilsträff, så vi firar alltså vår dag i Norge och missar hela Kronprinsessbröllopet.

Ewa Ölvebo och Anders Wieweg