Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lasse Svensson omvald

Tre stämmor, förnyat förtroende.

I onsdags genomfördes Västmanlands Idrottsförbunds, SISU Idrottsutbildarnas och Västmanlandsidrottens Vänners årsstämmor i Västerås.

Drygt 60 personer fanns på plats när Lasse Svensson fick förnyat förtroende på ordförandeposten. Till ledamöter i styrelsen för en tid av två år valdes Stefan Brandberg (omval), Ulla Folgerö (omval), Maria Engström (nyval), och Åke Johansson (omval).

Efter detta följde årsstämman för Västmanlandsidrottens Vänner. Västerås SK Bandyklubbs och Tillberga Bandyklubbs ungdomssektioner belönades med vardera 5 000 kronor för sitt goda arbete med barn och ungdomar via stipendium från Västmanlandsidrottens Vänner respektive Henrik Fors.

Studieförbundet SISU Idrottsutbildarnas årsstämma tog vid. Även här blev det omval av Lasse Svensson som ordförande för en tid av ett år. Stefan Brandberg (omval), Ulla Folgerö (omval), Maria Engström (nyval), och Åke Johansson (omval) valdes till ledamöter i styrelsen för en tid av två år.