Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Låt oss glädjas åt att vi snart har en vägg för laglig graffiti

Ragnhild Källberg (FP) skriver i VLT den 5 september att hon inte har märkt av Vänsterpartiets arbete för en laglig graffitivägg.

Vi hade redan under valrörelsen kontakt med kulturprojektet Här får man. Tillsammans skapade vi för en dag en öppen vägg där alla fick komma och prova på graffiti. Vi har sedan under hela mandatperioden haft kontakt med projektet och vårt mål har varit en öppen vägg.

Nu finns det ett brett stöd för ett försök. Detta välkomnar vi, i synnerhet med det faktum i åtanke att Folkpartiet och andra borgerliga partier i många andra kommuner arbetar mot graffiti.

I stället för att klaga på oss som faktiskt har fått fart på frågan, låt oss vänner av graffiti, nyligen frälsta eller sedan länge sålda, glädjas åt det faktum att vi nu med stor sannolikhet snart har en öppen vägg i Västerås där alla kan uppleva och skapa kultur.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel