Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lennartsson klar för VIB U

Mikael Lennartsson öppnade tidigt för att hjälpa VIB U. Nu är målvakten klar för division 2-laget.
- Det känns jättepositivt, säger "Lelle".

Lennartsson har kritat på ett 1+1-årskontrakt med VIB U.

Och han är inte ensam om att ha bestämt sig för att bidra i klubbens återtågssatsning.

- Ordföranden Robert Melin var hemma hos mig på kvällen och jag skrev på kontraktet. Han brinner för det här och vill få ordning på allt, säger Lennartsson och fortsätter.

- Det känns jättepositivt. "Burken" (Richard Björk) och Elmar (Gudbrandsson, tränare) har också skrivit på och tror att det är fler av de andra äldre som också vill vara med.

Vad fällde avgörandet för att du skulle skriva på?

- Jag har egentligen bara väntat att de ska komma med något konkret. Vi hade pratat löst om det innan. Sen i framtiden är det meningen att jag ska ha en större roll i klubben på målvaktssidan. Jag har gått en utbildning som gör mig behörig att utbilda målvaktstränare och det kan vi verkligen använda på ungdomslagen.

VIB har gjort klart med ett till nyförvärv. Daniel Karlsson ansluter från Råby. VIB har just nu elva spelare klara inför nästa säsong.