Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lika för VIK trots drömstart

VIK tappade en 1–0-ledning i slutet mot Gamla Upsala. Trots det var tränaren Martin Gustavsson inte speciellt besviken.
– Synd att vi inte vann men jag är ändå nöjd att vi tar en pinne, säger han.

VIK fick en drömstart mot Gamla Upsala. Redan i den 8:e minuten satte mittfältaren Dennis Olsson 1–0 efter fint förarbete av Patrik Dandanell och Johan Törnblom.

– Ett riktigt snyggt mål. Extra kul med tanke på att det var Olssons första fullträff i VIK-tröjan, säger Martin Gustavsson.

VIK höll sin ledning ända tills det var nio minuter kvar – då kvitterade hemmalagets Markus Kvarneå.

– Det kom ett inspel från kanten, bollen touchades sedan vidare och gick in i mål lågt. Det är ju väldigt många såna situationer under en match och det är svårt att försvara sig emot. Det där målet är inte så mycket att säga något om.

Gustavsson berättar att VIK-laget hade två vassa chanser under den andra halvleken och i den 85:e minuten gjorde Johan Törnblom 2–1 till Gulsvart – trodde alla.

– Domaren dömde tyvärr bort det för offside. Jag kan inte avgöra om det var rätt men Törnblom sa att det han var onside. Det var tungt men jag är nöjd med att vi får en poäng borta mot Gamla Upsala – som är ett av seriens bästa lag spelmässigt, säger Gustavsson.