Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lista: Här är veckans nöjesevenemang i Västerås

Här kan du få en snabb överblick över vilka evenemang som anordnas i VLT:s bevakningsområde denna vecka. Mejla [email protected] om något saknas.

Tisdag 10 oktober

12.00, Karlsgatan 2: Jan-Åke Alkeblad, lokalhistoriker. Han visar bilder och berättar om Västerås utveckling från 1600-talets början och framåt.

19.00, Västerås Konserthus: All that vocal jazz. Jättepopulära och svängiga sångtrion Hannah Svensson, Vivian Buczek och Anna Pauline i sällskap med Ewan Svensson på gitarr, Mathias Svensson bas och Zoltan Cszörz trummor.

LÄS ÄVEN: Här är höstens hetaste jazzspelningar i Västerås: "Sveriges största"

Onsdag 11 oktober

12.00–13.00, Växhuset: Rockig rocktimme. Per-Erik Jonsson på sång och piano med Lelle och Tom Rocker Band bjuder på härlig rock.

Torsdag 12 oktober

19.00, Västerås Konserthus: Vreeswijk & Åkerström: Du och jag farsan. En hyllning till deras fäder, två legendarer i svensk musikhistoria.

Fredag 13 oktober

21.00, Bankiren: Mimikry & Pat Razket. Mimikry är ett punkrockband från Dalarna och Pat Razket är ett Västeråsband som nyligen släppte musikvideon till låten "Recruiting day". Pat Razket är ett "piratband", notera bandnamnet, som spelat mycket utomlands och nu är redo för en kväll med fullt ös på Bankiren.

Lördag 14 oktober

19.30, ABB Arena Syd: Champions of Rock. Supertrion Peter Johansson, Ola Salo och Jenna Lee-James hyllar Queen. Artisten och Queen-älskaren Peter Johansson på ny arenaturné med hyllade ”Champions of Rock”.

19.30, Västerås Konserthus: Dansa samba med mig. En hyllning till Cornelis. Konserthuset skriver: "Dina favoritdansare från Let´s Dance kommer med sin dans att illustrera låtar framförda av tre sångare som kompletteras med inspelat material från artister som Lill Lindfors och Alexander Rybak på ett sätt du inte kan ana!"

Söndag 15 oktober

15.00, Rikssalen, Västerås slott: Kamus höstkonsert. Musik av Dag Wirén, Giuseppe Torelli, Freddie Mercury, Josef Suk och Einojuhani Rautavaara. Trumpetsolist är Hans Westman och dirigent är Fredrik Malmström.

Har ditt band spelning? Sätter er teater upp en pjäs? Har du utställning av dina konstverk? Mejla [email protected], så kommer evenemanget att läggas upp i denna artikel.