Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Little spräckte måltorkan

Han har haft det tungt med målskyttet. Men mot Bofors nätade Broc Little igen. VIK Hockey leder med 1-0 efter första perioden i Nobelhallen.

Det har varit en märklig period med ett 20 minuter långt uppehåll efter den fula smällen på Niclas Lundgren – och därefter lågt tempo och massvis med felpass.

VIK fick spela powerplay i fem minuter efter Kasper Jensens matchstraff. VIK-arna verkade tagna av Lundgrens skada och hade stora problem att etablera tryck i det numerära överläget. Men det genererade ändå mål. Precis när Bofors blivit fulltaligt stod Broc Little för ett solomål där han rundade halva Bofors zon innan han avlossade ett mäktigt slagskott i nättaket.

Därefter fortsatte spelet i fem mot fem att vara uselt från båda lagen. Men VIK skapade ändå ett par lägen till när David Lundbohm fixade ett powerplay efter 15.35. Bland annat missade Mikael Zettergren snudd på öppet mål och strax efter att Bofors blivit fulltaligt frispelade Broc Little centern William Karlsson – som sköt rakt på BIK-målvakten Daniel Bellisimo.

Senaste rapporterna kring Niclas Lundgren lyder att han hela tiden varit vid medvetande och kunnat kommunicera med de runtomkring honom.