Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LIVE-TV: Den skjutne mannen arbetar som krogvakt

 
Skjutningen på Bjurhovda
Visa alla artiklar

Mannen som blev skjuten med flera skott vid ett gym på Bjurhovda är i 60-årsåldern och arbetar som ordningsvakt på en krog i Västerås.

Annons

Live-tv om skjutningen i Västerås:

Ett stort polispådrag med polipatruller, hundar och helikoptrar har spanat runt om i Västerås under torsdagskvällen efter den gärningsman som sköt en man med flera skott vid Bjurhovda gym vid 19-tiden.

VLT:s krimreporter Håkan Slagbrand har pratat med flera bekanta och kollegor till den skjutne mannen som bekräftar att mannen, som är i 60-årsåldern, arbetar som ordningsvakt på en krog i centrala Västerås.

Enligt ögonvittnen ska skottlossningen ha ägt rum inne på gymmet. Uppgifter från vittnen talar om att upp till sju skott ska ha avlossats inne på gymmet och att flera kulor ska ha träffat mannen.

Mannen fördes till omedelbart till akuten i Västerås – polisen meddelade senare under kvällen att mannens tillstånd betecknades som stabilt.

Läs mer: Polisjakt i Västerås – man skjuten på Bjurhovda

Texten uppdateras.

■ ■ TIPSA! Vet du mer? Har du film/bild? Kontakta vlt.se via telefon: 021-199 199, skicka mms/sms på 72021, använd Tipsa-tjänsten eller mejla!

Månadens bästa läsartips belönas med 3 000 kronor. Kom ihåg att visa hänsyn vid fotografering och inte utsätta dig själv eller andra för fara. Allt insänt material i form av bilder och filmer kan användas av Mittmedia.