Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Loreen: "Det var kaos!"

Västeråsartisten Loreen Talhoui hamnade mitt i det omtalade slagsmålet på välkomsfesten för Melodifestivalens första omgång i Växjö igår.

Den stora snackisen i Växjö idag är inte helt oväntat något annat än själva musiken. Istället är det ett slagsmål på den stora välkomstfesten igår kväll som går runt i djungeltrumman.

När VLT träffar Loreen Talhaoui på Stadshotellet berättar hon att tv-profilen Christian Ternstedt, som tidigare varit med i Robinson, var på henne först.

- Först kom han fram till Marie Serneholt och var helt otrevlig. Sedan kom han fram till mig och var helt full och på och bara "Vi ska ta ett glas vin efteråt". Senare kom han till hotellet och hoppade på The Moniker. Han bara totalmatade slag. Det var kaos! säger Loreen och berättar vidare att en av tjejerna som hon jobbar med på Warner försökte gå emellan.

- Oftast när det kommer en liten tjej som går emellan brukar det ju sluta men han bara - pang, säger hon och illustrerar en smäll med händerna.

Christian Ternstedt har kommenterat händelsen på sin blogg, men menar att händelseförloppet var ett annat:

"Jag ångrar att jag blev onykter men jag ångrar inte att jag gav Daniel en smäll, han behövde det, precis som jag behöver det... Ni får ursäkta mig men jag trivs alldeles utmärkt med Växjö och jag köper inte att någon kommer hit och klankar ner på allt som finns här, inklusive mig.”