Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Loreen till Andra chansen

”Jag trodde att jag skulle dö”
Loreen var nervös inför kvällens framträdande i Melodifestivalen, men hon får en andra chans.

Det var favorittippade Sanna Nielsen (I’m in Love) och Brolle (7 days and 7 Nights) som knep finalplatserna i Globen i kvällen andra delfinal i Göteborg. Men Svenska folket gillade även Västeråsartisten Loreen Talhaoui, som röstades fram till Andra chansen tillsammans med The Moniker (Oh my God).

- Det känns helt overkligt! utbrister Loreen när tv-kamerorna slocknat.

Hon har varit spänd men berättar att hon fått mycket stöd från sina när och kära, och dansarna som uppträdde tillsammans med henne när hon framförde sin låt My Heart is Refusing Me.

- Jag var så nervös att jag trodde jag skulle dö, mitt hjärta höll på att hoppa ur min kropp! Det är stort att gå vidare. Låten visar vem jag är och är så naken, svenska folket tyckte kanske att det kändes nytt och fräscht.

Spänningen var stor i Scandinavium under de sista sändningsminuterna. Det stod mellan Loreen och Christian Walz, vars bidrag Like Suicide tippats som en av finalisterna i deltävlingen.

- Jag trodde på Walz, jag älskar hans låt. Wow, det är kaos härinne! ler Loreen och tar sig för bröstet.

Nu väntar efterfesten för att fira sitt fortsatta deltagande i Melodifestivalen 2011.

- Nu ska jag festa!

Andra chansen hålls i Sundsvall på lördagen den 5 mars. Där tävlar också Pernilla Andersson och Jenny Silver, som gick vidare från den första deltävlingen, samt ytterligare två fyra från de två kvarstående deltävlingarna.