Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mäktig vändning av IBF gav poäng

IBF Västerås tog en poäng borta mot Balrog.Men den mäktiga vändningen borde ha resulterat i fler.- Känns lite bittert att vi inte fick tre poäng, säger tränaren Gabriel Brandberg efter 6-7-förlusten i sudden.

IBF öppnade matchen svagt i Botkyrkahallen. 16.47 in på den andra perioden hade Balrog seglat i väg till en 5-2-ledning.

Men efter det började IBF:s imponerande upphämtning - och vändning.

Med sex minuter kvar av den sista perioden sköt Emil Helmrich 6-5 till IBF och då hade laget segervittring.

- Otroligt starkt av oss att komma tillbaka. När vi gick ner på två femmor i slutet av den andra perioden fick vi bra fart. Då ägde vi matchen, säger Brandberg.

- Vi hade sedan flera bra lägen att stänga matchen i slutet men istället kvitterade de på en målvaktsretur.

Och med endast 28 sekunder kvar av sudden sköt Daniel Hernandez in segermålet för Balrog.

- Som matchen såg ut är det bra att vi tar en poäng. Vi var inte alls bra under den första halvan. Samtidigt känns det lite bittert att vi inte fick tre poäng.

7-6 e.förl. (3-2, 2-1, 1-3, 1-0)

Balrog B/S-IBF Västerås

Mål, IBF: 1-1 Tobias Nyberg (Simon Berg), 3-2 Kim Angerfelt (Simon Berg), 5-3 Christian Mattsson (Emil Helmrich), 5-4 Jakob Antonsson, 5-5 Daniel Wedholm (Christian Mattsson), 5-6 Emil Helmrich.