Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man kan säga ”I löv you” på många sätt

Helena Wernryd blir jätteglad när hon får veta att bilden som hon och dottern Meja tog har blivit veckans bild i VLT. Bilden på det vackraste lövet av alla.

Meja som är sju år och hennes mamma Helena Wernryd var på väg till lekparken i Hökåsen. De skulle träffa brorsan och kompisarna och Meja sparkade sig glatt fram på sin kickbike.

Men när man tycker om vackra saker måste man faktiskt stanna och titta på dem också. De fastnade vid de gula blommorna i rabatten och här hittade de just det där lövet av höstens allra vackra löv. Det här var speciellt och tack vare det fick mor och dotter en fin egen stund tillsammas.

Helena Wernryd har alltid gillat att ta bilder och skapa med kameran. Hon är gärna ute och fotograferar kanske mest barnen. Tidigt gick hon en grundkurs i foto för att lära sig tekniken ordentligt och hemma finns en fin systemkamera.

–Men idag blir det så bra med mobilen och det är så smidigt att använda den, säger Helena.

När de fann lövet började de leka med mobiltelefonens kamera och tog bilder på varandra. De kikade genom det lilla nyckelhålet på lövet och där stod hon Meja som gjorde lövet så alldeles speciellt den här gången att det blev veckans bild.

–Runt hörnan låg lekparken men här hade vi vår egen mysstund med fotografering. Nu tycker Meja också om att fotografera. Det har smittat av sig, skrattar Helena.

Här kan du se de övriga bidragen:

Vill du själv vara med och tävla i Veckans bild? Här kan du skicka in ditt bidrag.