Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man knivhuggen i ryggen

Polis larmades strax efter midnatt till en adress på Benvägen där en 36-årig man blivit knivhuggen i ryggen.

Gärningsmannen var till en början kvar på platsen men strax innan polisen kom tilladressen hann de lämna i en bil tillsammans med ytterligare en person som varit på plats.

Polisen visste ganska snart namnen på de som flytt från lägenhet en del inre spaning sattes igång. Efter kontakt med åklagare fick man beslut om att två män var anhållna i sin utevaro och en husrannsakan på de misstänktas adress skulle utföras.

När polisen var utanför en av de misstänktas adresser dök plötsligt ett fordon upp med de två männen som var misstänkta för mordförsöket. Männen greps helt odramatiskt och fördes till polishuset.

Den knivhuggnes skador var inte livshotande. Såret var cirka tre centimeter brett och cirka fyra centimeter djupt. Kniven hittades på brottsplatsen och togs i beslag.

De gripna männen är 19 och 20 år gamla. Dessutom greps också lägenhetsinnehavaren, en 20-årig man, som också varit inblandad i bråket.

Två av männen anhölls av åklagare medan den tredje mannen frigavs. Brottet rubriceras i nuläget som försök till mord.