Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man knivrånad vid idrottsanläggning

En man blev utsatt för ett personrån vid Råby IP på torsdagsmorgonen. Två okända ynglingar ska med kniv ha hotat till sig mannens mobiltelefon.

Det var vid 7-tiden på torsdagsmorgonen som två okända unga män träffade på en man i 35-årsåldern på en cykelbana vid Råby IP. Med kniv hotade duon till sig mannens mobiltelefon, varpå de flydde från platsen i riktning mot Bäckby på en svart eller mörkblå EU-moped.

Mannen skadades inte fysiskt. Ett flertal polispatruller sattes därefter in i jakten på gärningsmännen, dock utan resultat.

Hur fortsätter det polisiära arbetet under dagen?

– Just nu går det mest ut på att vi finns i området och har allmän spaning, säger Magnus Wall, befäl på polisens regionledningscentral.

Brottet kommer att rubriceras som rån.

.■ ■ TIPSA! Vet du mer? Har du film/bild? Kontakta vlt.se via telefon: 021-199 199, skicka mms/sms på 72021, använd Tipsa-tjänsten eller mejla!

Månadens bästa läsartips belönas med 3 000 kronor. Kom ihåg att visa hänsyn vid fotografering och inte utsätta dig själv eller andra för fara.

■ ■ För mer nyheter om Västerås, klicka här

■ ■ För mer Blåljus-nyheter, klicka här

---------------------------------------

►Nu har VLT:s app blivit ännu bättre! Snabbare, smidigare – och du kan skräddarsy ditt nyhetsflöde på ett helt nytt sätt. Glöm inte att ladda ned/uppdatera VLT:s nya app här.