Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man överfallen och knivhuggen i huvudet

Vid 20-tiden på måndagskvällen blev en 46-årig man överfallen, knivhuggen och misshandlad av okända män på Pettersberg i Västerås.

Mannen kom in på Ica Nära Pettersberg med blodet rinnande och droppande från sina sår. Mannen berättade att han blivit överfallen och attackerad av flera okända män som misshandlade honom och stack honom med kniv flera gånger.

Personalen på Ica ringde omedelbart polisen som skickade flera patruller till platsen. Flera ögonvittnen har förhörts och polishundar har sökt igenom området och poliser har finkammat omgivningarna i jakt på spår, bland annat kniven som användes vid överfallet.

Ingen är ännu gripen, uppger polisen på sin hemsida.

Den 46-årige mannen fördes med ambulans till akuten på Västerås sjukhus med skador efter kniven främst i huvudet. Han ska ha klarat sig undan med lindriga skador, enligt de uppgifter som kommit till polisen.

Det är enligt polisen i nuläget oklart varför bråket uppstod och vilket motivet bakom misshandeln och knivskärningen är.