Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man påträffades med större kniv på allmän plats – åtalas

En 20-årig Västeråsare åtalas vid Västmanlands tingsrätt för flera narkotikarelaterade brott samt för att ha haft en "större" kniv på sig på allmän plats i Västerås.

Det var den 19 juli som den unge mannen påträffades med en kniv på sig. Vid tillfället hittade polisen även narkotika (2,5 gram kokain och 11 tabletter flubromazolam) som mannen innehaft.

Vid ett tidigare tillfälle påträffades mannen med 40 gram MDMA samt 100 tabletter Tramadol. Och en ytterligare gång påträffades han med cirka 150 gram cannabis och 100 gram cannabisharts, som han då hade i överlåtelsesyfte.

Totalt åtalas 20-åringen för tre fall av narkotikabrott, två fall av ringa narkotikabrott och ett fall av brott mot lagen om förbud beträffande knivar/andra farlige föremål. Händelserna ska ha ägt rum under våren och sommaren i centrala Västerås samt i Köping. I de flesta av fallen erkänner den åtalade brott.