Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blandning av det mesta på Indianens buffé

Buffé med pasta, pizza och thai. Mycket att välja på – men inte särskilt nyttigt. Indianen får en svag trea av Lunchkollen.

Annons
Inredningen på Indianen är gammal och trist men personalen är trevlig och duktig på att fylla på buffén snabbt.

Bäckbyrestaurangen Indianen har ”Ett nyttigare alternativ” som slogan. En slogan som inte stämmer särskilt väl med vad de serverar. De har visserligen några salladsrätter men de innehåller inte några speciella nyttigheter (typ frön, quinoa, örter) utöver grönsaker. Och resten av menyn består av en mängd olika sorters pizza, pastagratäng och thairätter.

Under lunchen serveras en blandning av dessa som ”multibuffé” för 85 kronor tillsammans med en stor och trevlig salladsbar med allt från oliver och champin- joner till coleslaw och grönsallad. Tyvärr finns inga skyltar på varmrättsbuffén så man får fråga eller gissa sig fram till vad det är man tar.

Bland pizzorna hittar vi en god vegetarisk pizza med mycket grönsaker på. Även kebab- och skink- pizzan smakar bra och har en frasig botten.

Pastagratängen som serveras i buffén är inget vidare: överkokt penne i en degig sås med lite skinka och gorgonzola i.

Thairätterna är desto bättre. Woken med kyckling, biff och grönsaker blandat smakar bra, liksom kycklingwoken med smak av citrongräs. Förutom det finns till exempel räkchips, friterad kyckling och vår-rullar med chilisås.

Buffén lever upp till sitt löfte om ”multi”. Även om det tillsammans blir en salig blandning finns här mycket att välja på.

I priset ingår obegränsat med dryck till maten samt kaffe.

Buffén på Indianen är en salig blandning av pizza, thaimat, pasta och sallad.

Mer läsning

Annons