Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En klassisk kinakrog med stort bufféutbud

På kinakrogen Choys Garden kan man äta hur mycket man vill till lunch. Här är det buffé som gäller.

Annons
En doft av Asien. Maten på Choys Garden är god men en aning fantasilös.

Här kan man äta sig hur mätt som helst på friterad kyckling, sötsur biff och wokade nudlar. Varje lunch finns det tolv varmrätter att välja mellan. Priset är 80 kronor och då ingår dryck, salladsbuffé, kaffe och en liten kaka.

Vi testade lite av varje, bland annat pekingsoppa, friterad vårrulle, räkor och kyckling, stekta nudlar, biff med bambuskott, biff à la szechuan, kyckling med ananas och den lite starkare kycklingen med thailändsk basilika.

De flesta rätterna på menyn är klassiska kinakrogsrätter. De små vårrullarna var lite torra, men med ris och sötsur sås till smakade de bättre. Jasminriset är perfekt kokt och de stekta nudlarna smakar bra.

De olika biffrätterna bjuder inte på några överraskningar – alla de klassiska tillbehören, som bambuskott och diverse grönsaker, ingår. Kycklingen med ananas är söt så det räcker och blir över.

Den som gillar kryddstarkt väljer med fördel kycklingen med basilika.

Maten är god men fantasilös och det blir lite slafsigt när man öser på av allehanda rätter.

Det är mycket folk på restaurangen vilket gör att det blir trångt vid buffébordet men buffén fylls på kontinuerligt och ingenting tar slut.

Choys Garden har ganska nyligen rustat upp sin restaurang, och det finns gott om bord.

Atmosfären känns ombonad och fräsch och personalen är trevlig, vi blir direkt hänvisade bord när vi kommer innanför dörren.

Ett typiskt hopplock av maten från buffén.

Lunchkollen

Tre gafflar

Choys garden

Smedjegatan 2

Mer läsning

Annons